Min filosofi er at MESTRING gir oss MOT til å se
alle MULIGHETER livet byr på.

Min historie

En høstdag i år 2000 møtte jeg den berømte «veggen». Da hadde jeg gått på høygir de siste årene. 

Barn, full jobb, videreutdanning, skilsmisse, flytting, ny jobb, karriere. En dag sa kroppen stopp. Dette ble starten på det «nye livet». Etter ett år som sykmeldt hadde jeg nok energi til å ta grep, sette ny retning i livet. Midt under utdannelsen som barnevernspedagog var jeg i Thailand julen 2004 og befant meg plutselig midt i tsunamikatastrofen. 

Da jeg følte jeg hadde fått grep om livet igjen, ble jeg slått tilbake.

Resultatet av den hendelsen ble syklig overvekt, en PTSD diagnose, angst/depresjon og antidepressive medisiner.

Igjen måtte jeg sette ny retning i livet. Etter hvert begynte også fremtidsdrømmen å utkrystallisere seg.

Jeg ville bruke historien min til å gjøre en forskjell for andre.

Det startet med en utdannelse som treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole, deretter en 2,5 årig utdannelse hos CoachTeam as, og ble Sertifisert i Den Norske Coachforening i 2016

I dag driver jeg eget firma og jobber som Coach, kurs- og foredragsholder. I tillegg er jeg spinning-instruktør og instruktør for seniorgruppa på Family Akropolis Trening i Drammen

I perioder har jeg arbeidet på Højskolen Skærgården i Herning, Danmark hvor jeg underviste i idrettsfag. Elevene der var fra 18-80 år. Fra normalvektige til ekstremt overvektige (opptil 200 kg).

Jeg er foredragsholder og tilbyr foredraget «Kraft» som handler om min reise og foredraget «Sats på Helsa» som handler om hvorfor det er smart å satse på helsa når vi begynner å bli voksne. I tillegg tilbyr jeg kurs/foredrag i temaet motivasjon og selvledelse.

Jeg er kvinnen bak «Kvinner Med Kraft», en stor konferanse som avholdes på Union Scene Drammen hvert annet år hvor historiedeling er i fokus. 

Fra tidligere har jeg 10 års erfaring som rådgiver i bank. Var også med å starte opp Sparebank 1 Skadeforsikring.

Nå 16 år etter hendelsen i Thailand, har jeg historien min som et bakteppe når jeg arbeider med mennesker.

Jeg tror ikke det alltid er slik «at tiden leger alle sår», men at vi etter hvert lærer å leve med våre sår. For vi har alle våre historier og våre sår.  Jeg ser at min historie kan være til hjelp for andre som strever med sine små og store «tsunamier» i livet. I ettertid ser jeg også verdien den har hatt for meg, da den har vært med på å forme meg inn i rollen som coach. 

For det er sånn noen ganger, at ut av alt det vonde kommer det noe annet som også er verdifullt.

Med tålmodighet og engasjement, med min kunnskap og livslæring, med mitt humør og pågangsmot og min ydmykhet til livet skal jeg bidra til å gjøre en forskjell hos mennesker som ønsker å styre selv gjennom livets flod.

Jeg tror at mennesker selv kan finne ut hva som er det beste livet.

Jeg tror at ved hjelp av gode spørsmål kan menneske selv sette retningen på sin seilas.

Jeg tror at vi gjennom livets flod vil møte utfordringer. Disse møter vi best ved å bli gode svømmere.