Trine er en utrolig dyktig coach. Hun ser hele mennesket, coacher deg og støtter deg hele veien, utfordrer deg, slik at du når akkurat de målene du ønsker. Trine får deg til å se ting fra en ny og kanskje annen side, og setter ting i perspektiv som gjør at du tørr å ta et skritt videre.

Anne Marie Skjølsvik

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med Trine. Hun var dygtig til at understøtte og motivere mig til at fortsætte med at motionere. Selvom jeg var ved at opgive flere gange under kursusforløbet.

Trine har givet mig et super råd . Tænk motion og bevægelse ind i din daglige praksis.

Jette Sørensen

Trine er super motiverende og inspirerende.

Efter at have deltaget i livsstilskursus med hende som lærer, kan man kun blive motiveret til at fortsætte stilen.

Tak for hjælpen til mere motivation og inspiration Trine

Susan Hatting

Trine er en super god træner, motivator og coach, der har en formiddabel evne til at skabe mestringsevne hos hendes kursister/klienter.

Klaus Lundberg Olsen

Trine er motiverende, inspirerende og en god samtale partner.

Marianne Husmo

Tusen, tusen takk for en utrolig flott konferanse som traff meg rett i hjerte og sjel <3 Inspirerende, til ettertanke, tårer og latter, energigivende på en helt spesiell måte gjennom å vise hvordan sårbarhet faktisk er en stor styrke! Tusen takk til Trine og alle som delte så mye av seg selv! Kvinner med Kraft 2018 får en hedersplass i min mentale minnebok. En verdifull opplevelse som jeg var så heldig å være med på

Heidi Renander

Gratulerer Trine med et flott arrangement! Jeg ble sugd inn fra starten og det satt igang følelser det ikke alltid er så godt å kjenne på. Helt annerledes enn noe jeg har vært med på før. Du er utrolig god på å samle folk rundt en god ide. Håper du gjør det igjen.

Margrethe Otto Skar

Fantastisk konferanse! Beste jeg har vært på med masse energi, pågangsmot, gode råd og ettertanke

Gitte Helland

Tusen takk for en flott konferanse. Utrolig bra.

Aud Inger Kristiansen

Kvinner med kraft er et veldig beskrivende ord på det nydelige ensemblet vi fikk se på scenen i Drammen den 15.januar 2020. Tusen hjertelig takk til Trine Jansen og til alle de modige kvinnene som delte sine historier med oss. Jeg lo, jeg gråt, jeg ble engasjert og veldig inspirert!

Marit Sofienlund Almquist

Denne konferansen hadde virkelig noe for enhver smak! Det ble både latter og gråt, men mest av alt sitter jeg igjen med en følelse av å være klokere – både i kropp og i sjel. Alle historiene bød på tanker om håp og positivitet, og det løftet hele salen. Tusen takk for en glimrende dag, måtte det bli mange flere av denne sorten

Line L M Tander