Kvinner Med Kraft og Gården Bootcamp avholdt sommerkurs i juni 2020

Dette var et kurs for de som hadde lyst til å bruke forsommeren på å komme i bedre form, lære mer om trening, motivasjon og mestring.

Slik gikk det:

«Helt rått og så gøy!»

Vi startet opp 26.mai med et nytt tilbud på Gården Bootcamp. Tilbudet var rettet mot de som trenger å komme i gang på nytt, eller som aldri har funnet gleden ved en aktiv livsstil, og som hadde lyst til å lære mer om fysisk aktivitet samt få mentale verktøy for å kunne takle de utfordringer som livet noen ganger gir oss.

Kurset inneholdt coaching i treningslære, trening, samt mentale verktøy.

Deltakerne ble introdusert for ulike former for fysisk aktivitet, sirkeltrening, stavgang, step, gå/løp etc. Vi avsluttet hver samling med en liten felles oppsummering.

Lurer du på om dette kan være noe for deg? Ring oss gjerne!

Carina – 926 26 703

Trine – 900 32 912

Har du lyst til å være med på neste kurs vi skal arrangere, meld deg på ved å sende e-post til Trine: tri-jan@online.no

Litt om kursholderne

Trine Jansen er DNCF sertifisert Coach, kurs og foredragsholder, samt kvinnen bak konferansen ”Kvinner Med Kraft”.

Trine er utdannet som treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole, og har mye erfaring som instruktør på Høgskolen Skærgården i Herning, Danmark. Elevene her har forskjellige forutsetninger for og forventninger til idrettstilbudene på skolen. Det er derfor en stor utfordring å undervise i fysiske fag, da det stilles store krav til romslighet og differensiering.

Det som kjennetegner Trine er hennes evne til å se og oppdage elevenes indre ressurser og gi de en følelse av å kunne mestre.

Carina Kristiansen er PT og eier/gründer av Gården Bootcamp.

Carina er tidligere aktiv langrennsløper og fitness-utøver, med allsidig utdannelse innen kost og ernæring hos Atlantis Medisinske høgskole.

I tillegg til å arrangere treninger, rulleskikurs og skikurs, arrangerer hun egne treningsreiser.

Carina er en person med godt humør, hun er dyktig på å motivere folk til å gjøre sitt beste utifra sine egne forutsetninger.